Última jornada ja realitzada

11a JORNADA D’EMPRENEDORIA

El repte de la internacionalitat en un món glocal

La Jornada d’Emprenedoria és l’espai de trobada entre nous emprenedors i professionals relacionats amb la creació d’empreses, amb la intenció explícita d’intercanviar experiències i fomentar la cooperació entre nous empresaris. 

Un mercat global implica una redefinició de les fronteres. El món obre les seves portes al comerç plantejant reptes per els que busquen fer el salt a la internacionalització. La dinàmica es torna encara més interessant quan es pensa en la connexió entre el local i el global

És així com la idea de pensar globalment per actuar localment ens porta a noves formes i models d’emprenedoria. Els reptes són constants i el món es transforma dia a dia. Per això és fonamental estar al dia, conèixer les eines que tenim a l’abast de la mà per aprofitar millor les oportunitats. Estàs preparat per a fer el salt?

Jornada conduïda per:

Joan Grivé (@sir.joan)
Instagramer i col·laborador en diferents mitjans de comunicació.


Conferències

09.35h CAS EMPRESARIAL: ROBIN-HAT: BARRETS DE QUIRÒFAN AMB ACTITUD
A càrrec de Javier Garrido, soci fundador.

Amb presència a 16 països, Robin-Hat ha esdevingut un projecte internacional. Des dels seus inicis a nivell local, de seguida comença a actuar de manera global a través de plataformes de marketplace, online.

El seu fundador ens explicarà les claus de l’èxit d’aquest projecte, de la cultura d’empresa que tenen: la rapidesa, del seu constant diàleg amb el client i dels valors de marca i equip. 

 
11.00h LA SOLUCIÓ COMENÇA PER CO-
A càrrec d’Alfons Cornella; Fundador d’Infonomia i Co-Society

El món és massa complex per a resoldre’l sol. Qualsevol solució que aporti nou valor al mercat consta d’aportacions de persones i empreses diferents. Una de les grans oportunitats dels propers anys consistirà en aprendre a combinar eficientment i ràpidament les propostes de valor d’empreses diferents. Fàcil de dir, difícil de fer. Donarem algunes idees sobre com ho fan algunes empreses. Finalment, no hi ha cap futur que no passi per Àsia. Trobar partners allà s’ha convertit ja en una necessitat inexcusable.

Panell empresarial

12.30h PANELL D’EXPERIÈNCIES EMPRESARIALS

Introdueix i modera el panell empresarial:

Manel Garcia Puig, responsable de Màrqueting i vendes d’ImaginCafè.

Participants al panell:

– Mercè Martí, Presidenta Executiva de Kreston Iberaudit.

– Alex Frías, emprenedor del programa Erasmus for Young Entrepreneurs.

– Mamen Martí, Directora del projecte BCNTECH4WOMEN.

Networking
13.30h Participa al nostre networking i guanya el sorteig! 

Vols tenir un paper més actiu a la jornada participar al sorteig i establir nous contactes?

Participa en el networking, on podràs realitzar reunions amb alguns dels assistents de la Jornada, establertes prèviament a través de l’App de l’esdeveniment.


REVIU LA 10a JORNADA D’EMPRENEDORIA

ORGANITZA:

PATROCINA:

COL·LABORA:

AMB EL SUPORT DE:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *