9A JORNADA D’EMPRENEDORIA

Neuromàrqueting i social selling
El neuromàrqueting o com vendre a la ment de les persones per aconseguir conèixer les conductes dels consumidors serà el tema central de la 9a Jornada d’Emprenedoria, que també dedicarà part del seu programa al social selling tractant la influència que estan adquirint els influencers i youtubers per a les marques.
La Jornada d’emprenedoria és l’espai de trobada entre nous emprenedors i professionals relacionats amb la creació d’empreses, amb la intenció explícita d’intercanviar experiències i fomentar la cooperació entre nous empresaris. Els emprenedors participants enriqueixen els seus coneixements pràctics sobre la gestió de l’organització i dels projectes de nova empresa, a més d’ampliar la seva xarxa de contactes.

conferència central

VEN A LA MENT I NO A LA GENT
ALEJANDRO HERNANDEZ
Expert en neuromàrqueting i programació neurolingüística

panell empresarial

LA IMPORTÀNCIA D’INFLUENCERS I YOUTUBERS PER A LES MARQUES
Panell de casos empresarials moderat per OSCAR CUMÍ, expert en màrqueting d’influencers i youtubers a EINSTEIN & MONROE.
Coneixerem les experiències de les marques quan treballen amb influencers per a la seva promoció i com aquestes accions impacten en milenials i centenials. Per la seva banda, els YouTubers ens explicaran les seves experiències, com utilitzen aquest canal i com influeixen en les vendes de les marques i les empreses. En aquest sentit, també farem especial esment a la  importància de la generació de continguts i concretament  ens centrarem en els continguts en format audiovisual. Parlarem també de la bombolla dels influencers que s’està vivint actualment i quina esperem que sigui l’evolució d’aquesta nova forma de publicitat per a les empreses.

PARTICIPANTS AL PANELL:

Wallapop – Carlos Macho, Content Marketing Manager
Easypromos – Carles Bonfill, CEO
ProAndroid – El major canal de tecnologia de parla hispana (més de 2 milions de subscriptors)
ArteMaster – El major canal de dibuix de parla hispana (més d’1 milió de subscriptors)
Julian Marinov – El major canal de fotografia de parla hispana (més de 140.000 subscriptors)

ponència

REPTES EN EL CREIXEMENT D’EMPRESES TECNOLÒGIQUES I INNOVADORES
CARLOS TRENCHS
CaixaBank – Director / Empreses Tecnològiques i Inversors

Maker Challenge Sant Cugat

LA PROPERA GENERACIÓ D’EMPRENEDORS
Projecció del vídeo de l’experiència 2017.
Amb FabLabStCugat & Creator Street

ponència

EL FUTUR DE LA COL·LABORACIÓ EMPRESARIAL: GIG ECONOMY
XAVIER MORENO
Director de marketing & sales operations de Ricoh España

be business sant cugat

La 9a Jornada d’Emprenedoria és una activitat del BeBUSINESS SANT CUGAT, un esdeveniment creat per l’Ajuntament de Sant Cugat amb la voluntat de consolidar Sant Cugat com a una ciutat de referència i punt de trobada entre nous emprenedors i professionals relacionats amb la creació d’empreses.

ORGANITZA
PATROCINA
COL·LABORA
AMB EL SUPORT