NETWORKING

Participa al nostre networking 

Vols tenir un paper més actiu a la jornada i establir nous contactes?

Participa en el networking, on podràs participar al sorteig i realitzar reunions amb alguns dels assistents de la Jornada, establertes prèviament a través de l’App de l’esdeveniment.

D’entre tots/es els/les participants al networking es sortejarà:

*Un cop facis la inscripció a través de la web de la Jornada, rebràs un correu amb les indicacions per descarregar-te l’App i participar en el networking! Podràs establir fins a 4 reunions de 15 minuts aproximadament cada una, a l’espai Cafè Auditori del Teatre Auditori de Sant Cugat del Vallès.

Com pots descarregar-te l’App i participar en el networking?

1. Un cop inscrit a la jornada, a www.jornadaemprenedoria.com/inscripcions/, rebràs un correu de confirmació amb el teu QR d’acreditació, necessari per accedir a la jornada, i un enllaç per descarregar-te l’app.

2. Descarrega’t l’app i inicia la sessió amb la contrasenya que apareix al correu de confirmació.

3. Dins l’app, busca la Jornada d’Emprenedoria, a la pestanya dreta, “Els meus esdeveniments”.

4. Ja formes part de la Jornada d’Emprenedoria! No oblidis que, per a poder participar en el networking, accedeix a la llista d’assistents i sol·licita una reunió*!  *Les reunionsde networking tindran una durada de 15 minuts i es realitzaran un cop acabades les conferències de la Jornada, entre les 13.30h i les 14.30h. Una vegada  hagis sol·licitat la reunió, podràs triar la franja horària. Un cop sigui acceptada la reunió per l’altre assistent,l’app t’assignarà una “taula” o zona (l’activitat es realitzarà al Cafè del Teatre-Auditori).

ORGANITZA:

PATROCINA:

COL·LABORA:

AMB EL SUPORT DE: